BEJELENTKEZÉS: +36 30 9687 857

Image

Online pszichológiai tanácsadás - Online pszichológus

Manapság egyre többen igénylik olyanok is a pszichológiai tanácsadást, akik munkájukból vagy élethelyzetükből kifolyólag nehezen tudnák vállalni a személyes jelenléttel is járó hetenkénti találkozást a pszichológus rendelőjében. Nekik jelenthet segítséget az online tanácsadás, mely során a pszichológusi munka hasonlóképpen megvalósítható Skype segítségével. Így akár otthonából is igénybe veheti a pszichológiai tanácsadást, bármennyire elfoglalt, vagy messze lakik ahhoz, hogy személyesen felkeressen egy pszichológust.

Az online pszichológiai tanácsadás nem helyettesíti teljes mértékben a személyességen alapuló pszichológussal való munkát, de sok esetben nagy segítség lehet.

Hogyan vehetem igénybe az online tanácsadást a pszichológussal? Telefonos vagy e-mailes bejelentkezést követően előre átutalással tudja rendezni az óradíjat, majd az előre egyeztetett időpontban történhet az online pszichológiai tanácsadás.

Kapcsolat: Matusik Krisztina pszichológus

Telefonszám:+ 36-30/9687857

E-mail cím: info@pszichologusbekescsaba.net

Óradíj: 12.000 Ft (külföldön élőknek 35 euro) / 45 perc

A személyes pszichológiai tanácsadásokhoz hasonlóan az online tanácsadás ülései is zavartalanok, melyet a titoktartás és diszkréció jellemez.